SLOTDAG!

 

 • Slotdag 2017

   

  3 juni ’17 is weer voorbij. De slotdag zit er weer op.

  Om 14.00uur moesten we allemaal aanwezig zijn om ons aan te melden of in te schrijven voor deelname aan het clubkampioenschappen. Een ieder moest een kaartje omdraaien welke baan men moest spelen.

  Dit jaar is er gekozen voor een nieuwe opzet clubkampioenschappen. Men begint met een score die is opgebouwd in het gehele jaar. Dit is het gemiddelde van het jaar maal een factor 10. Hier start een elk mee in de zogenaamde halve finale. Iedereen speelt met een voor hem of haar passende HCP. De hcp wordt bepaald aan de hand van de wedstrijdpas pas en volgens NBF regelement 80% van 210. Een ieder speelt 3 games. De bovenste 6 gaan door naar finale. 2 games later moet de winnaar dan bekend zijn.

  In een zeer gezellige maar toch erg competitieve sfeer worden de eerste 3 games door een ieder gespeeld. De finale plaatsen zijn bekend:

  Marcel Keuskamp, Tinus Otter, Cisca Velzel, Johan Elfrink, Harry Ambergen en Anneke Timmerman.

  Een zinderende finale wordt gespeeld op 3 banen met elk 2 finalisten. Uiteindelijk na 2 games wordt de stand opgemaakt. Tinus Otter is onverslaanbaar en wordt onze nieuwe clubkampioen 2017.

  Tinus namens een ieder van harte gefeliciteerd!!

   

  Tinus Otter

  2859

  1

  Cisca Velzel

  2840

  2

  Marcel Keuskamp

  2828

  3

  Anneke Timmerman

  2808

  4

  Johan Elfrink

  2759

  5

  Harry Ambergen

  2726

  6

  Na alle prijsuitreikingen, zijn we gestart met de BBQ. Alles was weer goed voor elkaar.

  Na de BBQ, zijn we weer als vanouds begonnen met de spelletjes voor een ieder die nog zin had.

  We hadden gekozen voor een 4 tal spelen. 9- tab, 8 –tab en 7 tab en als laatste blind gooien. Er werden 5 teams ingedeeld die gingen strijden voor de eer.

  Nog nooit heeft onze vereniging een 300 game mogen zien in Coevorden, maar dit keer waren het er wel 7 stuks (bij de 7tab). Ongekend!!!!

  Het blind gooien was een erg leuke manier om te kijken hoe goed men nu daadwerkelijk is. Na de arrows werd een groot stuk plastic gehangen, waardoor het echt onmogelijk was de pins te zien. Hans liet zien dat hij het ook blind kan en ook Benny gooide zijn balletje. De 2 toppers.

  Uiteindelijk won team Hans Habing met Theo Velzel en Marcel Keuskamp het totaal van de 4 spelen (uur bowlen met bittergarnituur).

  Al met al een zeer geslaagde dag die nog tot in de late uurtjes is doorgegaan.

   

  Uiteraard zijn er ook weer foto's gemaakt door onze fotograaf Alex.

  Jullie kunnen deze bekijken door onder op de link slotdag 2017 te klikken.

   

  Slotdag 2014

  Slotdag 2015

  Slotdag 2016

  Slotdag 2017